Drap

Imagova sestrinska agencija, specijalizirana za učinkovito i kreativno digitalno oglašavanje. Izrađujemo online i multimedijski sadržaj, web i mobilne aplikacije te razvijamo integrirane marketinške kampanje.

Za više digitalnih radova kliknite ovdje.

Projektil

Imagova sestrinska agencija koja brendovima pomaže učinkovitim i kreativnim vođenjem projekata i organizacijom događanja. Naše usluge uključuju široki spektar evenata; od malih VIP događanja, multimedijalnih projekata do mega spektakla za tisuće ljudi. Što god zamisili, mi ćemo to lansirati u zvijezde.

Za više projektnih radova kliknite ovdje.

RRGR

Imagova sestrinska agencija, specijalizirana za pružanje visokokvalitetnih video i audio produkcijskih usluga. Našu produkcijsku sestricu čini živahna skupina entuzijastičnih profesionalca koji ponekad i pretjerano uživaju u PPM-ovima, kastinzima i korekcijama boja, a koji uz sve to, vole i zlatne ribice, riblje štapiće i riblju kost u kosi.

Za više produkcijskih radova kliknite ovdje.

Dajem suglasnost Imago reklamnoj agenciji da sprem i čuva moju osobnu email adresu u svojoj bazi podataka najdulje 5 godina u svrhu slanja povremenih promotivnih obavijesti.

Ako želite opozvati vašu suglasnost ili prestati primati poruke Imago reklamne agencije, molimo pišite na privacy@imago.hr i zatražite izmjenu ili brisanje podataka.