Sa čak 4 projekta konkuriramo za Nagradu Hrvatskog dizajnerskog društva!


Između 294 odabranih radova za Izložbu hrvatskog dizajna 19/20 našla su se i 4 naša rada i to u kategoriji dizajna vizualnih komunikacija. Riječ je o najvažnijoj strukovno-dizajnerskoj manifestaciji u Hrvatskoj koja okuplja najkvalitetnije dizajnerske radove nastale tijekom dvogodišnjeg razdoblja u svim područjima dizajnerskog djelovanja.

Više informacija o odabranim projektima možete pronaći ovdje:

  • Vizualni identitet projekta Turistička valorizacija reprezentativnih spomenika riječke industrijske baštine

Osim što će spomenuti radovi od 20. listopada biti predstavljeni na prvoj online Izložbi hrvatskog dizajna 19/20 te uvršteni u novu reprezentativnu tiskanu publikaciju Pregled hrvatskog dizajna 19/20 na preko 300 stranica, isti ulaze i u konkurenciju za Nagrade Hrvatskog dizajnerskog društva, najprestižnije domaće strukovne nagrade u području dizajna koje se dodjeljuju u 8 profesionalnih i 8 studentskih kategorija.

Više informacija o manifestaciji možete saznati na: https://bit.ly/2ETo066

Naslovna fotografija je preuzeta s linka: https://dizajn.hr/blog/odabrani-radovi-za-izlozbu-hrvatskog-dizajna-online-pregled-hrvatskog-dizajna-1920/. 

I hereby give my consent to Imago to store my personal email address in their database for up to 5 years.

If you wish to revoke this consent or stop receiving Imago notifications, please write to privacy@imago.hr and ask for change or deletion.