VRH STRATEGIJA


Kad u zadatak dobijemo razviti novu digitalnu strategiju za priznati domaći brend, spremni smo samo na vrhunska rješenja.
Sadržajem koji smo dijelili gradili smo željenu sliku o brendu, a bazirali smo ga na promociji proizvoda, edukaciji o proizvodnji i kuhanju tjestenine te inspiraciji putem jednostavnih recepata nastalih u suradnji s mikroinfluncerima.
Naše smo ideje plasirali na feed i story, a kroz cijeli smo sadržaj provlačili motiv vrhunske tjestenine i time naglasili hrvatsku izvornost i kvalitetu.
Tako smo se ovom digitalnom strategijom na originalan način približili korisnicima i osim uspješnih metrika postigli da Marodi postane sinonim za domaću tjesteninu vrhunske kvalitete.


  • Klijent: Marodi
  • Godina: 2023

Dajem suglasnost Imago reklamnoj agenciji da sprem i čuva moju osobnu email adresu u svojoj bazi podataka najdulje 5 godina u svrhu slanja povremenih promotivnih obavijesti.

Ako želite opozvati vašu suglasnost ili prestati primati poruke Imago reklamne agencije, molimo pišite na privacy@imago.hr i zatražite izmjenu ili brisanje podataka.