Vidimo se na terenu!


Tko je osvojio srebro na zadnjem svjetskom? Mi,naravno. Kad kažemo mi, mislimo na Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, ali mislimo i na nas. Nas koji smo se okupljali u svojim kafićima, koji smo svojim amajlijama nogometašima prizivali sreću, koji smo sanjali svoj san o uspjehu. Nas, obične navijače koji smo svjetsko odigrali na svom terenu. Jer tko zna. Možda je baš netko od nas reprezentaciji donio sreću. Uoči ovogodišnjeg svjetskog prvenstva, zajedno s našim klijentom PSK, pozvali smo navijače da sve ponove. Da ponovno obuku pobjednički dres, igraju svoju igru i pokušaju prizvati sreću jer najsretniji mogu osvojiti put u Katar. A mi ostali – vidimo se na terenu!


  • Klijent: PSK
  • Godina: 2022

 

Dajem suglasnost Imago reklamnoj agenciji da sprem i čuva moju osobnu email adresu u svojoj bazi podataka najdulje 5 godina u svrhu slanja povremenih promotivnih obavijesti.

Ako želite opozvati vašu suglasnost ili prestati primati poruke Imago reklamne agencije, molimo pišite na privacy@imago.hr i zatražite izmjenu ili brisanje podataka.