Valamar program održivosti


Valamar, ne samo da je vodeća domaća turistička kompanija, nego je i jedan od Europskih lidera po pitanju održivosti među velikim hotelskim lancima. I to nije samohvala niti prazno obećanje, nego filozofija koja se u Valamarovim destinacijama manifestira na svakom koraku. Kada upalite svjetlo u svojoj hotelskoj sobi, koristite električnu energiju iz obnovljivih izvora. Kada naručite doručak u krevet, stići će vam namirnice lokalnih proizvođača. Kada izađete iz hotela, tražit ćete hlad nekog od 80.000 stabala o kojima kompanija brine. A da saznate sve o Valamarovim ulaganjima po pitanju održivosti, na destinacijama ili digitalnim kanalima, pobrinuli smo se mi. Valamarovoj ESG strategiji dali smo vizualni identitet te ispisali na desetine poruke koje gostima iz cijelog svijeta pričaju priču o Valamarovoj brizi okolišu.


Dajem suglasnost Imago reklamnoj agenciji da sprem i čuva moju osobnu email adresu u svojoj bazi podataka najdulje 5 godina u svrhu slanja povremenih promotivnih obavijesti.

Ako želite opozvati vašu suglasnost ili prestati primati poruke Imago reklamne agencije, molimo pišite na privacy@imago.hr i zatražite izmjenu ili brisanje podataka.