USPOREDIVO BOLJE


Ako usporediš sve što ti se nudi i odabereš najbolje za sebe, slobodno možeš reći da si prošao – usporedivo bolje. A baš to svojim klijentima nudi Kompare.hr, najveći nezavisni komparator u Hrvatskoj. Ako još niste čuli za ovu kompaniju, radi se o jednostavnom digitalnom servisu na kojem možete usporediti ponude osiguranja i telekoma i odabrati najbolju za sebe. E sad, ako zbilja niste čuli za ovaj fantastičan brend, onda ste baš vi među onima zbog kojih je nastao ovaj projekt (hvala na tome!). Cilj ove kampanje bio je postići da što više ljudi čuje za Kompare.hr i razumije njihovu uslugu. A kako će bolje čuti nego da cijeli brand pretvorimo u pjesmu. Pritom, postavili smo i pozicijski slogan i osmislili brand lika, njegovo fizičko lice koje će sigurno pomoći da brand kompare.hr postane poznat – svima.


Dajem suglasnost Imago reklamnoj agenciji da sprem i čuva moju osobnu email adresu u svojoj bazi podataka najdulje 5 godina u svrhu slanja povremenih promotivnih obavijesti.

Ako želite opozvati vašu suglasnost ili prestati primati poruke Imago reklamne agencije, molimo pišite na privacy@imago.hr i zatražite izmjenu ili brisanje podataka.