UREDILI SMO NAPOLITANKE


Kraševe Napolitanke jedan su od rijetkih proizvoda za koje se bez imalo sumnje može reći da je transgeneracijski klasik, ali to ne znači da ih povremeno ne treba malo urediti, omotati ih u novo, moderno ruho. Pa smo to i napravili. A kada kažemo da smo ih uredili, mislimo to na najdoslovniji mogući način. Napolitanke se sastoje od redova, pakiraju se u redove, čak se i jedu po redovima. Pa je red bio da redovi postanu i glavni motiv nove ambalaže. A kao što nikada ne treba mijenjati provjerene recepte, nismo to činili ni kod ovog redizajna. Da klasičnim Napolitankama damo suvremen izgled iskoristili smo zrnce koncepta i obilje čiste, jednostavne estetike.


Dajem suglasnost Imago reklamnoj agenciji da sprem i čuva moju osobnu email adresu u svojoj bazi podataka najdulje 5 godina u svrhu slanja povremenih promotivnih obavijesti.

Ako želite opozvati vašu suglasnost ili prestati primati poruke Imago reklamne agencije, molimo pišite na privacy@imago.hr i zatražite izmjenu ili brisanje podataka.