Narančice na sunce


Netko se sunča na moru, a netko mora na balkonu – svejedno zapravo, dok god si u #bolimePipi stanju uma. Upravo takva jedna situacija, kada se gola djevojka u Osijeku opušteno sunčala na svom balkonu, zasmetala je susjedima, zbog kojih je pokupila kaznu. Međutim, taj bezbrižni stav, smatraju iz Pipija, nije nešto što se prijavljuje policiji, nego – slavi. Nakon što smo se preko društvenih mreža bacili u potragu za #bolimePipi kraljicom opuštenosti da bi joj pokrili kaznu, ovu PR kampanju prenijela je cijela Hrvatska. Za ljetno stanje uma ne trebaš biti na moru, nekada je dovoljno izaći na balkon. A da se to ne zaboravi, tu je bio i oslikani #bolimePipi tramvaj.


Dajem suglasnost Imago reklamnoj agenciji da sprem i čuva moju osobnu email adresu u svojoj bazi podataka najdulje 5 godina u svrhu slanja povremenih promotivnih obavijesti.

Ako želite opozvati vašu suglasnost ili prestati primati poruke Imago reklamne agencije, molimo pišite na privacy@imago.hr i zatražite izmjenu ili brisanje podataka.