Modularni make-over


Alfacar je tvrtka iza koje su desetljeća uspješnog poslovanja na domaćem tržištu. Od skromnih početaka, kada su se bavili samo auto kozmetikom, postali su tvrtka koja zahvljujući svom modularnom pristupu kemiji može proizvesti sve od industrijskih kemikalija do proizvoda za osobnu njegu. Plan širenja na strana tržišta zahtijevao je i rebranding tvrtke koji bi pratio sve promjene koje su se u poslovanju dogodile. Uzeli smo njihovu glavnu snagu – modularnost – i postavili je za temelj na kojem ćemo izgraditi brand. Od imena i slogana do novog weba, modularnost je utkana u svaki element novog identiteta, a klijet i mi smo izuzetno zadvoljni ovim uspješno izvedenim make-overom.


Dajem suglasnost Imago reklamnoj agenciji da sprem i čuva moju osobnu email adresu u svojoj bazi podataka najdulje 5 godina u svrhu slanja povremenih promotivnih obavijesti.

Ako želite opozvati vašu suglasnost ili prestati primati poruke Imago reklamne agencije, molimo pišite na privacy@imago.hr i zatražite izmjenu ili brisanje podataka.