Umjesto rezanja, Imago sadi borove!


Ovih blagdana, umjesto rezanja, borove smo odlučili posaditi! Tako se blagdanski poklon za klijente i partnere pretvorio u nastavak priče o Boranki, nagrađivanoj kampanji s kojom smo ove godine donijeli i prvi zlatni Euro Effie u Hrvatsku.

Kako bismo što bolje izvukli kreativnu crtu od naših klijenata, odlučili smo napraviti i print i digitalnu verziju čestitke. Naime, oni koji su dobili čestitku od recikliranog papira uz Boralicu su mogli nacrtati vlastiti bor, ufotkati ga i poslati ga nama. S druge strane, za one koji su nam malo dalje, omogućeno je da naprave istu stvar digitalno – na web stranici.

Boranka, u organizaciji Saveza izviđača Hrvatske, pokrenuta je kao projekt pošumljavanja opožarenih područja u Dalmaciji, a pretvorila se u najveću akciju pošumljavanja u Europi.Uz ime i vizualni identitet, za Boranku smo osmislili i Boralice, jedinstvene bojice napravljene od izgorenih borova pomoću kojih su deseci tisuća građana mogli sudjelovati u regeneraciji šuma na opožarenim područjima.

Uz Boranku, svačija kreativna crta može zasaditi bor i svatko može pomoći da ovakav tip volontiranja pusti svoje korijene u društvenoj zajednici.

A za nas je ovo bio način da podcrtamo 2019.

 

Dajem suglasnost Imago reklamnoj agenciji da sprem i čuva moju osobnu email adresu u svojoj bazi podataka najdulje 5 godina u svrhu slanja povremenih promotivnih obavijesti.

Ako želite opozvati vašu suglasnost ili prestati primati poruke Imago reklamne agencije, molimo pišite na privacy@imago.hr i zatražite izmjenu ili brisanje podataka.