Neke nove glave(šine) Upoznajte naše nove lidere


Članak je preuzet s media-marketing.com

Imago Ogilvy zna kombinirati mladost i iskustvo, zato su mladi dobili priliku zauzeti liderske pozicije i otvoriti vrata novoj generaciji kreativne industrije.

Na hodnicima Imago Ogilvy agencije, (a i u Imago Bold, Ljubljana) sigurno ćete čuti: pametno, pozitivno, inovativno. Naravno, uz popratno okretanje očiju kreative koja upravo sluša feedback, ali svemu unatoč, hvalevrijedna mantra. Da Imago nije od praznih priča odučili su to i pokazati novom organizacijom, pozicijama i napredovanjima.

Pametno poslovanje u rukama je novih voditeljica timova koje su pisanje jedanaest mailova istovremeno, utrnuće vilice od pristojnog smješkanja i slaganje tablica profitabilnosti nadogradile brigom o tome da li su i drugi napisali mailove, još više osmijeha i slaganjem tablica godišnjih odmora. No, zbog lakoće i mudrosti kojom to rade zasluženo nose titulu Account Manager. One su:

Andrea Antunović u Imagu je već četiri godine i između ostalog kada treba žrtvuje se za sve nas i putuje poslovno u Dubai, podnosi i to da je postala Young Leader of Tomorrow u organizaciji Media Marketinga i predstavljala nas na njihovoj konferenciji na Japodskim otocima. Umjesto izjave samo je teško uzdahnula.

Hiam Hamed također se naputovala svijeta i nije bilo baš jasno zašto se odlučila za Hrvatsku no objasnila je: “Vama, zaista, treba pomoć da date sve od sebe.” “Cool” rekli smo tad. Hej, čekaj malo.

Ivona Veselić Bila nije imala vremena za izjavu. I usput nas je podsjetila da joj dugujemo još i online, da je koordinacija sutra u pola, a ne u pola i pet. Pri tom je uz zvuk odlazećih mailova odletjela na sastanak te dobacila u prolazu: “I nemojte slučajno sve ovo napisati u članku.”

Za pozitivno od sada u Imagu postoji posebna osoba koja će na sebe preuzeti to da se želje zaposlenika ne pretvore u nezadovoljstvo, a time i vrijeme koje je bolje upotrijebiti za razvoj i napredovanje ne potroši na kukanje. Dovoljno hrabra za to da prva ikad u Imagu postane HR manager je Sanja Karan. Na pitanje nam je odgovorila: “Što vi mislite kako je u Imagu?”

Da inovativno ostane prepoznatljiva Imagova osobina i da svačije ideje dobiju zasluženi prostor, a i nagrade, pobrinut će se netko tko ih ima dovoljno, a i iskustva da nas upozori da zabavna ideja sa selfijem na sprovodu ipak nije na briefu. Od sada kao Creative Director, Dražen Novak: “Ma, tko će to čitati? Ok, ako ovo čitate evo fora za nagradu: Razmišljam da se riješim usisavača… Samo stoji u ormaru i skuplja prašinu. I takva treba biti komunikacija neočekivana i zabavna.”

To su vijesti iz Imago Ogilvya, a ako vam se svidjelo što ste pročitali i voljeli bi raditi s nama slobodno pošaljite mail na imago@imago.hr

Originalni članak dostupan je na linku.

Dajem suglasnost Imago reklamnoj agenciji da sprem i čuva moju osobnu email adresu u svojoj bazi podataka najdulje 5 godina u svrhu slanja povremenih promotivnih obavijesti.

Ako želite opozvati vašu suglasnost ili prestati primati poruke Imago reklamne agencije, molimo pišite na privacy@imago.hr i zatražite izmjenu ili brisanje podataka.