Najnagrađivanija hrvatska kampanja dobiva nastavak


Nakon iznimnog prošlogodišnjeg uspjeha na svjetskim festivalima oglašavanja, kampanja Malena i Klepetan, koju je agencija Imago Ogilvy osmislila za Janu, ovih dana dobiva svoj nastavak.

Ove godine ljubav Malene i Klepetana neće ostati samo u malom slavonskom dvorišu, nego će zahvaljujući pravim Klepetanovim perima poletjeti cijelom Hrvatskom.

Naime, Klepetan svake godine odbaci nekoliko pera, koja gospodin Vokić pokupi iz gnijezda i uredno sprema za uspomenu. Od tih pera su sada napravljene pisalice koje svakom pružaju priliku da pošalje ljubav. Prva pisma ljubavi su napisala djeca iz osnovne škole u Brodskom Varošu u čijem dvorištu se nalazi gnijezdo Malene i Klepetana, spremila su ih u posebno dizajniranu kutiju i zajedno s perom poslala na adrese širom Hrvatske. Primatelj će zadržati pismo, a kutiju s perom i novim pismom će uputiti na neku novu adresu. Možda jedna od tih kutija dođe i do vas, a ako i ne, svoje pismo ljubavi možete napisati na vodasporukom.com, a kaligraf će ga prepisati pravim Klepetanovim perom i poslati na željenu adresu. Jana nam pruža priliku da na ovaj način unesemo ljubav u svijet i učinimo ga bar malo ljepšim. Dovoljno je sjetiti se nekoga kome je potrebna ljubav i, kao što kaže slogan kampanje, pustiti srce neka piše…

“Da citiram jedan zgodan stih koji kaže da ‘s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo’ i tako objasnim situaciju u kojoj smo se našli nakon kanskog Lava, GoldenDruma, Eurobesta i svih ostalih uspjeha, a trebali smo osmisliti nastavak kampanje. Ali onda shvatiš da jedini s kim se ima smisla natjecati si ti sam pa smo odlučili nadmašiti sami sebe i napraviti nešto još ljepše od prošlogodišnje kampanje. Silno vjerujem da smo u tome i uspjeli.” – kaže Igor Mladinović, glavni kreativni direktor iz agencije Imago Ogilvy.

Dajem suglasnost Imago reklamnoj agenciji da sprem i čuva moju osobnu email adresu u svojoj bazi podataka najdulje 5 godina u svrhu slanja povremenih promotivnih obavijesti.

Ako želite opozvati vašu suglasnost ili prestati primati poruke Imago reklamne agencije, molimo pišite na privacy@imago.hr i zatražite izmjenu ili brisanje podataka.