Blagdanska avantura s Tele2


Imago Ogilvy kreativci još su jednom pokazali da pažljivo osluškuju i prepoznaju situacije s kojima se veliki broj nas može poistovjetiti. Zima je stigla, obaveze su nas pritisnule i svaki dan može izgledati sivo i bezizlazno. U takvim trenucima svi maštamo o bijegu u bolju i zabavniju budućnost.

Jednom rječju maštamo o bijegu – s cirkusom. Cirkus je oduvijek nudio obećanje slobode, bezbrižnosti i uzbuđenja. O tome su napisane knjige i režirani filmovi, ali i novi Tele2 blagdanski spot. Junak spota pozvan je da se izvuče iz svoje svakodnevice ograničene ugovorom i krene u novi fantastični svijet Tele2 u kojeg ga poziva, a tko drugi nego neodoljiva Lana. Hoće li joj naš junak odoljeti pogledajte u spotu :)

Neki blagdani su bolji od drugih. Najbolji su oni koji se lijepo mogu spojiti s vikendom tako da dobijemo barem kakva četiri dana odmora. No, to nije slučaj ove godine. I Božić i Nova Godina padaju u nedjelju. Ova hrvatska tragedija muči svakog radnog čovjeka pa tako i kreativce koji su je pretočili u zabavan spot za Tele2 i tako i ove godine dobili – spajanje.

Obje kampanje provučene su kroz sve komunikacijske kanale i stvorile pravi blagdanski ugođaj na Tele2 način.

Dajem suglasnost Imago reklamnoj agenciji da sprem i čuva moju osobnu email adresu u svojoj bazi podataka najdulje 5 godina u svrhu slanja povremenih promotivnih obavijesti.

Ako želite opozvati vašu suglasnost ili prestati primati poruke Imago reklamne agencije, molimo pišite na privacy@imago.hr i zatražite izmjenu ili brisanje podataka.