Imago i Ogilvy otvorili agenciju u Ljubljani Imago Bold


U godini kada slavi svoj 25. rođendan, umjesto veličanja bogate karijere, poslovnih uspjeha i stručnih priznanja, Imago reklamna agencija se odlučila okrenuti budućnosti i zajedno s agencijom Ogilvy otvorila slovensku podružnicu.

Ured u Ljubljani će funkcionirati samostalno s lokalnim kreativnim i account snagama, ali uz jasnu Imago filozofiju i pomoć na projektima na kojima to bude potrebno.

O otvaranju ureda u Ljubljani, Damir Ciglar kaže: “Evo, premijerno mogu objaviti da smo konačno prošli tjedan i službeno registrirali ured u Ljubljani, ImagoBold-Ogilvy, i to baš na dan ‘ispraćanja duhova prošlosti’, tako da je obilježavanje Imagovih 25 godina sa pogledom u budućnost dobilo i svoj metaforički karakter sa novom agencijom u Sloveniji i novim početkom i pogledom u budućnost!“

Službena web stranica na linku: www.imagobold.si

Dajem suglasnost Imago reklamnoj agenciji da sprem i čuva moju osobnu email adresu u svojoj bazi podataka najdulje 5 godina u svrhu slanja povremenih promotivnih obavijesti.

Ako želite opozvati vašu suglasnost ili prestati primati poruke Imago reklamne agencije, molimo pišite na privacy@imago.hr i zatražite izmjenu ili brisanje podataka.