IMAGO OGILVY OSVOJIO GRAND PRIX FESTIVALA BALTICBEST 2018


Balticbest je festival specifičan po tome što nagrađuje kreativnost u oglašavanju na tržištima manjim od pet milijuna ljudi. Tako smo se ove godine u Tallinu natjecali uz kreativce s Malte, Cipra, Islanda, Litve, Estonije, Hrvatske, Slovenije, Luxembourga i drugih malih europskih zemalja.
„Stara poslovica kaže “bolje je biti velika žaba u maloj bari, nego mala žaba u velikoj bari”. No da imamo odličan rad, koji govori univerzalnim jezikom kreativnosti, shvatili smo kada je on počeo osvajati nagrade i na velikim i na malim festivalima koji imaju potpuno različite kriterije. Ovaj put smo slavili u konkurenciji između više od 50 reklamnih agencija malih zemlja i što drugo reći, osim, lijepo je je biti proglašen najvećim i među najmanjima :-)“, izjavio je Darko Bosnar, kreativni direktor.

Rad za Janu kojim je promijenjen zakon u Libanonu osvojili smo dva Zlata po kategorijama te Grand Prix nagradu cijelog festivala, što je još jedan u nizu velikih uspjeha ove kampanje.

„Malo toga je važno za dobro oglašavanje kao veličina i razvijenost tržišta. Zato je manjim državama obično teže osvajati nagrade na velikim svjetskim festivalima gdje sve treba biti planetarnih razmjera, a nije isto da li se nešto odvilo na Manhattanu ili na Kajzerici. Ovdje smo se osjećali kao na domaćem terenu, a nagrade pokazuju da poprilično dobro igramo u takvim uvjetima“, kaže Igor Mladinović, glavni kreativni direktor.

Dajem suglasnost Imago reklamnoj agenciji da sprem i čuva moju osobnu email adresu u svojoj bazi podataka najdulje 5 godina u svrhu slanja povremenih promotivnih obavijesti.

Ako želite opozvati vašu suglasnost ili prestati primati poruke Imago reklamne agencije, molimo pišite na privacy@imago.hr i zatražite izmjenu ili brisanje podataka.