Imago Ogilvy ugostio studente Discover Zagreb


U sklopu projekta Discover Zagreb koji u Hrvatskoj provodi jedna od najvećih svjetskih organizacija mladih AIESEC Hrvatska, Imago Ogilvy je pružio priliku mladima iz Srbije, Indije, Crne Gore, Mađarske, odnosno Jordana da kroz mjesec dana iskuse rad u reklamnoj agenciji.

Projekti predviđeni u ovom programu imaju za cilj stvarati pozitivne promjene u društvu pa je tako pred studente stavljen zadatak osmišljavanja kampanje za udrugu Noina arka, koja će promovirati udomljavanje starijih pasa za starije osobe. Odnosno, cilj je predočiti brojne benefite udomljavanja starijih pasa kada je udomitelj osoba u godinama koja nije sklona svakodnevnom istrčavanju i većoj fizičkoj aktivnosti.

Kako su se studenti proveli u Zagrebu i u Imagu, najbolje je vidljivo iz njihovih izjava.

BRANKICA: Prethodna tri tjedna bila su ispunjena smijehom, nervozom, znanjem, iskustvom i dobrom ekipom. Rad u zdravom okruženju, s ljubaznim ljudima i kreativnim timom koji je uvijek spreman podijeliti znanje veoma me inspirirao i motivirao da još više radim na sebi. Tri tjedna prakse u Imagu su bile značajnije od godina učenja iz knjiga i odlazaka na seminare jer smo konačno sve doživjeli u stvarnom okruženju.”

YASH: “Odlično iskustvo u kojem sam naučio nove stvari, kako rješavati probleme i ispravno postavljati strategiju. Stvarno mi je drago što sam imao priliku raditi baš u ovoj reklamnoj agenciji.”

LAITH: “Bila je sjajna prilika raditi na projektu u ovoj vrsti radnog okruženja i u ovako kreativnoj agenciji. Jako sam sretan i zahvalan što sam bio ovdje, hvala Imagu i AIESEC-u.”

SARA: “Napokon sam dobila priliku vlastitim očima vidjeti sve o čemu smo u teoriji učili posljednje tri godine na fakultetu. U Imagu sam surađivala s ljudima koji su uspješni, znaju što rade i trudili su se prenijeti sva znanja koja imaju, na tome sam im jako zahvalna. Mislim da će ovo internacionalno radno iskustvo biti jako korisno za moj CV.”

SANJA: “Iz prve ruke smo vidjeli što znači raditi u agenciji i koji su njeni poslovi tj. sektori. Osim što smo dobili priliku raditi na pravom projektu, stvar koja je za mene najznačajnija i bez koje ovo iskustvo ne bi bilo isto su upravo Imagovci. Radno okruženje je veoma pozitivno, svi žele pomoći, družiti se, podijeliti svoje znanje i vještine.  Agencija je našem timu omogućila vlastiti ured u kojem smo imali svoju slobodu i zbog toga sam se još više osjećala kao dio agencije. Saznala sam mnogo stvari o sebi i ljudskom ponašanju. Najvažnije što sam naučila, na ovako dobrom primjeru, je da znam kakvu karijeru želim, u kakvom prostoru i s kakvim ljudima. Tek sada shvaćam da je moguće voljeti svoj posao.”

Dajem suglasnost Imago reklamnoj agenciji da sprem i čuva moju osobnu email adresu u svojoj bazi podataka najdulje 5 godina u svrhu slanja povremenih promotivnih obavijesti.

Ako želite opozvati vašu suglasnost ili prestati primati poruke Imago reklamne agencije, molimo pišite na privacy@imago.hr i zatražite izmjenu ili brisanje podataka.