Darko Bosnar imenovan kreativnim direktorom


Započevši svoju karijeru kao junior dizajner u Imagu, Darko Bosnar je kroz posljednjih deset godina obnašao brojne funkcije, od dizajnera, Art Directora pa sve do Innovation Directora. Svojim radovima obilježio je ne samo našu agenciju, nego oglašavanje u Hrvatskoj općenito. Malo je svjetskih i domaćih nagrada koje Darko nije osvojio, a vjerojatno najvažnija je prvi kanski Lav u hrvatskoj povijesti.

“Darko je svojim radovima ovu funkciju zaslužio još i ranije, ali sad je njegovo iskustvo dodalo i tu jednu dimenziju potrebnu za vrhunskog kreativnog direktora. U cijeloj karijeri nisam vidio kreativca s toliko energije i žara za ovim poslom, što je uz neophodni talent, dovelo Darka na mjesto na kojem je sada, a značajno doprinijelo da i Imago bude tu gdje je sada. U našem poslu put do kreativnog direktora (pre)često ide preko pozicije copywritera i zato mi je izuzetno drago da je Darko dokazao da i dizajneri mogu biti odlični konceptualisti i kreativni direktori. Njemu želim puno sreće na novoj poziciji, a svima nama s njim još puno izvrsnih kampanja i velikih nagrada” – naglasio je Igor Mladinović, glavni kreativni direktor u agenciji Imago Ogilvy.

Dajem suglasnost Imago reklamnoj agenciji da sprem i čuva moju osobnu email adresu u svojoj bazi podataka najdulje 5 godina u svrhu slanja povremenih promotivnih obavijesti.

Ako želite opozvati vašu suglasnost ili prestati primati poruke Imago reklamne agencije, molimo pišite na privacy@imago.hr i zatražite izmjenu ili brisanje podataka.