Akcija...

…ali humanitarna.

Svi smo programirani snažno reagirati na riječ Akcija i malo je stvari koje će nam lakše uzeti pažnju od niske cijene. Ali ako nas niska cijena može privući da potrošimo, može li nas privući i da pomognemo?

Na to pitanje odgovor će nam dati kampanja “Akcija, ali humanitarna.” koju je Imago in cooperation with Ogilvy osmislio za udrugu Are You Syrious.

Imago in cooperation with Ogilvy agencija proglašena najboljom u Adriatic regiji

Početkom svake godine portal b-report.eu objavi listu reklamnih agencija Adriatic regije prema uspjehu na relevantnim domaćim i svjetskim festivalima oglašavanja u prethodnoj godini. Na ovogodišnjoj listi je Imago in cooperation with Ogilvy reklamna agencija proglašena najboljom u svim kategorijama: Najbolja regionalna agencija, Najbolja regionalna kampanja, Najbolja hrvatska agencija i Najbolja hrvatska kampanja. Dok je klijent Jamnica, Imagov klijent, osvojio nagradu za Najboljeg regionalnog oglašivača.Ovakve liste su vrlo važne u svijetu oglašavanja jer oglašivačima ukazuju na agencije koje bi trebali uzeti u obzir kad planiraju svoje marketinške kampanje.

Pročitajte više

Jesenska berba nagrada i prvi hrvatski Grand Prix na GoldenDrumu!

Ova jesen nam je bila plodna kad su nagrade u pitanju.

Pročitajte više

Nova kreativna direktorica u agenciji Imago in cooperation with Ogilvy

Jedna od najpoznatijih i najnagrađivanijih reklamnih agencija u Hrvatskoj i jedina hrvatska agencija s osvojenim kanskim Lavom je dobila novu kreativnu direktoricu.

Od prošlog tjedna je u lov na nove Lavove i inovativne kampanje krenula Mirka Modrinić, prva kreativna direktorica u povijesti Imaga.

Pročitajte više

Prvi hrvatski Lav iz Cannesa dolazi u Imago!

Ove godine je u Cannesu prijavljeno više od 43 000 radova iz cijelog svijeta, a kad se uzme u obzir da su među njima najveći svjetski brandovi i najveće svjetske agencije, ovo je nevjerojatan uspjeh. Imago in cooperation with Ogilvy je tako postao jedina agencija iz Hrvatske koja je osvojila Lava u Cannesu. Iako su domaće agencije do sada osvajale nagrade po svjetskim natjecanjima, još se nitko nije približio ovom kralju svih nagrada i najvećoj želji svakoga tko radi u reklamnoj industriji.Tako je priča o Malenoj i Klepetanu, na kojoj se temelji naša kampanja za Janu, ove godine imala dva sretna kraja, Klepetan se vratio Malenoj, a mi smo osvojili veliku svjetsku nagradu.

Pročitajte više

Imago reklamna agencija i Ogilvy postali partneri

Jedna od vodećih hrvatskih marketinških agencija i najnagrađivanija svjetska mreža dogovorili su suradnju na regionalnom tržištu.

Pročitajte više

Samo ljubav - najnapetija i najljepša kampanja koja je raznježila regiju

U našoj novoj kampanji za Janinu ediciju Ljubav smo omogućili cijelom svijetu da uživo prate iščekivanje Klepetana, dožive bezuvjetnu ljubav. Samo ljubav nema granica, a mi smo se potrudili da dokažemo kako nema niti kreativnost.

Pročitajte više

Hešteg - kad proizvod postane kampanja, a kampanja proizvod

Nedavno je krenula naša nova kampanja za Ledo, a naša nova kampanja je u stvari novi sladoled. Sladoled kojim možeš heštegirati sve što ti je fora, zatim podijeliti s prijateljima online, a onda podijeliti i offline jer Hešteg je jednostavno, sladoled za šeranje. Šeraj. Liži. Lajkaj.

Slatko iskustvo na Bliskom istoku

Osmislili smo dvije kampanje za našeg novog klijenta iz Dubaija - London Dairy. Oni proizvode vrhunske sladolede, a mi smo se potrudili proizvesti jednako dobre spotove.Kampanja iz sveg grla

Osmislili smo novu komunikacijsku platformu za slovenske Septolete - Tvoje grlo je tvoja snaga. Kampanja ide na toliko tržišta da ih ne možemo sve izgovoriti niti s najzdravijim grlom: RU, HR, SI, SK, HU, RO, IE, MK... i baš smo sretni zbog toga.

Klijenti

Brandovi

Radovi

Nagrade

Arhiva

Ožujak 2017Veljača 2017Studeni 2016Rujan 2016Lipanj 2016Svibanj 2016Travanj 2016Prosinac 2015Studeni 2015Lipanj 2015Stariji...

Ključne riječi

20 godina80e988 info servisAmerican ExpressAna BegićAnte RukavinaAnte StarčevićAxoluteadsoftheworldakcijaaparat za kavuBaltazarBelaBeogradBolBožićBrezabakin savjetbazenbelabiciklibillboardbingoblagi ili ljutibocebombonibrusni papirCannes LionsChillOut hostelCity MagazineColumbus Media InternationalCrni Mačakcedevitacelebritycreative directorčajčestitkačokoladaĐurđaDavor GobacDolacDubrovnikdigitekadirect maildobri buvljakdodatne uslugedodirivanjedonacijeduje draganjadvije vezeEnes BešlagićEuropaFilip RadošFlexi stambeni kreditFlugtagFull Coolfacebookfilmfiksna telefonijafrižiderfudbalerkeGoran Košiglazbaglupa reklamagovorna poštaHomegroovehipnozahladnjakhokejhuman resourcesISDNIvan RakitićIvica KostelićIvo GregurevićigračkeimenikJajanjabukajajaLeonardo da VinciLidija KraljLjubljanaLurzers ArchiveliftlješnjakljetolotolovlovcilovinalumenKraljevi uliceKrašopisiKrašoticeKrašuljciKruške i jabukekamatekamerakartakarticekinaklimaknjiga doživljajakoncertkonferencijska vezakravakrilakrižaljkakrumpiraaaakugliceM PeopleMarket Place RaceMedveščakMia KovačićMilan BandićMilan SijerkovićMonika Kravićmaasaimađioničarmedvjedimirovinski fondovimješalicamodamolbana eksnagradna igranarančanarančastanemoj misliti nanogometašinova bocanovčanicenovogodišnja čestitkanovogodišnje čestitkenumerologijaobrtniciogilvy & matheroglasosvježenjeotvorenjePeoplespajcekpaketpartypaspivoplažapoduzetnicipojačanjepoljubacpovećanjepovoljnije telefoniranjepovratni pozivpovrćepoziv na čekanjupranje automobilapredavanjapreseljenjeprilogprirodaprognozaprstipršutRenata SopekreklamerestoranringtonerižarođendanroštiljrukometSarajevoSlaven BilićSoapboxSplitshoppingsladoledsljemeskidanjeskijanjesmijehstražnje etiketestripteasestriptizsubjektivni pogledsvijetlosvjetloŠemsoŠkotitarifa 150tavantelefontekući računtoplicetransfertulumUvin-Hurološki problemVečernjakova ružaVlatka PokosVozi B.R.E.Vuk Samotnjakvatrogascivelikanivjenčanjevoda s porukomvrisakWelcomewallpaperZagrebZagrebački MelemZlatan ZuhrićZlatni RâtZuhrazadahzvonoŽeljko Pervanželučani problemiživotopisžuta minutaOstale ključne riječi...

Pretraživanje

Pretplatite se