Nova kreativna direktorica u agenciji Imago in cooperation with Ogilvy

Jedna od najpoznatijih i najnagrađivanijih reklamnih agencija u Hrvatskoj i jedina hrvatska agencija s osvojenim kanskim Lavom je dobila novu kreativnu direktoricu.

Od prošlog tjedna je u lov na nove Lavove i inovativne kampanje krenula Mirka Modrinić, prva kreativna direktorica u povijesti Imaga.

Mirka je ostavila trag u oglašavanju svojim dugogodišnjim radom na poziciji regionalne kreativne direktorice u Greyu te nakon toga u Digitelu. Neke od najboljih i najpoznatijih kampanja za Franck, koje se prepričavaju i nakon deset godina nose njezin autorski potpis.

Osim iskustva u reklamnim agencijama, Mirka je svoju kreativnost razvijala i u PR-u, produkciji, digitalnom oglašavanju, osnivanju filmskih festivala i dr. što joj daje mogućnost da kampanjama pristupa kroz sinergiju raznih medija..

Za svoj rad nagrađena je s više od 30 domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja.

'Mirka je došla s energijom studentice, a znanjem i iskustvom profesorice.

Svojim radovima je odskakala kad je to bilo najteže, u zlatno doba hrvatskog oglašavanja, kad se nije baš odskakalo lako jer je prosjek bio jako dobar.

U svakom slučaju, Mirka je najbolja kreativna direktorica koju je Imago ikad imao, zato što je prva i jedina, a ja se veselim što će ubrzo dokazati da to nije jedini razlog.'' – rekao je Igor Mladinović, glavni kreativni direktor Imago in cooperation with Ogilvy agencije.

Klijenti

Brandovi

Radovi

Nagrade

Arhiva

Ožujak 2017Veljača 2017Studeni 2016Rujan 2016Lipanj 2016Svibanj 2016Travanj 2016Prosinac 2015Studeni 2015Lipanj 2015Stariji...

Ključne riječi

20 godina80e988 info servisAmerican ExpressAna BegićAnte RukavinaAnte StarčevićAxoluteadsoftheworldakcijaaparat za kavuBaltazarBelaBeogradBolBožićBrezabakin savjetbazenbelabiciklibillboardbingoblagi ili ljutibocebombonibrusni papirCannes LionsChillOut hostelCity MagazineColumbus Media InternationalCrni Mačakcedevitacelebritycreative directorčajčestitkačokoladaĐurđaDavor GobacDolacDubrovnikdigitekadirect maildobri buvljakdodatne uslugedodirivanjedonacijeduje draganjadvije vezeEnes BešlagićEuropaFilip RadošFlexi stambeni kreditFlugtagFull Coolfacebookfilmfiksna telefonijafrižiderfudbalerkeGoran Košiglazbaglupa reklamagovorna poštaHomegroovehipnozahladnjakhokejhuman resourcesISDNIvan RakitićIvica KostelićIvo GregurevićigračkeimenikJajanjabukajajaLeonardo da VinciLidija KraljLjubljanaLurzers ArchiveliftlješnjakljetolotolovlovcilovinalumenKraljevi uliceKrašopisiKrašoticeKrašuljciKruške i jabukekamatekamerakartakarticekinaklimaknjiga doživljajakoncertkonferencijska vezakravakrilakrižaljkakrumpiraaaakugliceM PeopleMarket Place RaceMedveščakMia KovačićMilan BandićMilan SijerkovićMonika Kravićmaasaimađioničarmedvjedimirovinski fondovimješalicamodamolbana eksnagradna igranarančanarančastanemoj misliti nanogometašinova bocanovčanicenovogodišnja čestitkanovogodišnje čestitkenumerologijaobrtniciogilvy & matheroglasosvježenjeotvorenjePeoplespajcekpaketpartypaspivoplažapoduzetnicipojačanjepoljubacpovećanjepovoljnije telefoniranjepovratni pozivpovrćepoziv na čekanjupranje automobilapredavanjapreseljenjeprilogprirodaprognozaprstipršutRenata SopekreklamerestoranringtonerižarođendanroštiljrukometSarajevoSlaven BilićSoapboxSplitshoppingsladoledsljemeskidanjeskijanjesmijehstražnje etiketestripteasestriptizsubjektivni pogledsvijetlosvjetloŠemsoŠkotitarifa 150tavantelefontekući računtoplicetransfertulumUvin-Hurološki problemVečernjakova ružaVlatka PokosVozi B.R.E.Vuk Samotnjakvatrogascivelikanivjenčanjevoda s porukomvrisakWelcomewallpaperZagrebZagrebački MelemZlatan ZuhrićZlatni RâtZuhrazadahzvonoŽeljko Pervanželučani problemiživotopisžuta minutaOstale ključne riječi...

Pretraživanje

Pretplatite se