Imago reklamna agencija i Ogilvy postali partneri

Jedna od vodećih hrvatskih marketinških agencija i najnagrađivanija svjetska mreža dogovorili su suradnju na regionalnom tržištu.

Ogilvy & Mather je jedna od najvećih i najutjecajnijih mreža marketinških kompanija na globalnom nivou (dio grupacije WPP). U posljednje četiri godine, na najprestižnijem festivalu oglašavanja u Cannesu proglašena je najboljom agencijskom mrežom u svijetu te najučinkovitijom agencijom na svjetskom nivou prema Effie Indexu 2012., 2013. i 2016. lako prisutni na brojnim svjetskim tržištima s 25.000 zaposlenika, koji rade u više od 500 ureda u 126 zemalja, dugi niz godina u Hrvatskoj nisu imali svoj ured ni partnera. Nakon detaljnog uvida u tržište, odlučili su se za partnerski odnos s jednom od najnagrađivanijih i najpoznatijih domaćih agencija - IMAGO reklamnom agencijom iz Zagreba.

IMAGO je agencija koja svojim integriranim pristupom marketinškim komunikacijama i vizijom 'kreativnosti sa smislom' već 24 godine stvara neke od najučinkovitijih i najupečatljivijih kampanja u Hrvatskoj. Dvaput je nagrađena titulom 'Agencija godine' na 'Danima komunikacija', a uz osvojenih 19 nagrada EFFIE za marketinšku učinkovitost trenutno je u TOP 10 najučinkovitijih nezavisnih agencija u svijetu prema globalnom EFFIE lndexu 2016. Tu su i brojne nagrade na svjetskim i domaćim festivalima oglašavanja za projekte sa svojim lokalnim, regionalnim i internacionalnim klijentima - od SAD-a, preko EU-a do UAE-a. Stoga ne čudi što je Ogilvy & Mather odabrao baš IMAGO za svog partnera u Hrvatskoj, koji od danas posluje pod brendom Imago in cooperation with Ogilvy & Mather. Štoviše, suradnja u Hrvatskoj je tek prvi korak; uskoro IMAGO i Ogilvy & Mather planiraju regionalno širenje otvaranjem ureda i u Sloveniji.

Damir Ciglar, predsjednik uprave i suosnivač agencije IMAGO, izjavio je: "Pridruživanje tako uspješnoj i velikoj mreži kao što je Ogilvy & Mather za nas predstavlja mogućnost da dodatno svakodnevno širimo svoja znanja, oslanjajući se na aktualne svjetske trendove i najbolje prakse; da proširimo bazu talenata, ali i klijenata. Za nas je posebno značajna njihova ekspertiza u digitalnoj komunikaciji, s obzirom na to da OgilvyOne predstavlja vodeću svjetsku Customer Engagement agenciju. Ovo strateško partnerstvo za nas je prilika da učvrstimo svoj položaj na domaćem tržištu, kao i prema klijentima izvan Hrvatske.”

Theodore Kotionis, izvršni direktor Ogilvy grupe u Grčkoj, odgovoran za proširenje Ogilvy grupe na jadransku regiju, rekao je: “Ogilvy je itekako zainteresiran za širenje u Hrvatsku i zato smo vrlo uzbuđeni što IMAGO postaje dio naše obitelji. Hrvatska je vrlo važno tržište, a IMAGO je jedna od najuspješnijih i najnagrađivanijih agencija u zemlji. Radujemo se zajedničkom radu i vrhunskim uslugama koje ćemo ponuditi svojim klijentima.”

Klijenti

Brandovi

Radovi

Nagrade

Arhiva

Ožujak 2017Veljača 2017Studeni 2016Rujan 2016Lipanj 2016Svibanj 2016Travanj 2016Prosinac 2015Studeni 2015Lipanj 2015Stariji...

Ključne riječi

20 godina80e988 info servisAmerican ExpressAna BegićAnte RukavinaAnte StarčevićAxoluteadsoftheworldakcijaaparat za kavuBaltazarBelaBeogradBolBožićBrezabakin savjetbazenbelabiciklibillboardbingoblagi ili ljutibocebombonibrusni papirCannes LionsChillOut hostelCity MagazineColumbus Media InternationalCrni Mačakcedevitacelebritycreative directorčajčestitkačokoladaĐurđaDavor GobacDolacDubrovnikdigitekadirect maildobri buvljakdodatne uslugedodirivanjedonacijeduje draganjadvije vezeEnes BešlagićEuropaFilip RadošFlexi stambeni kreditFlugtagFull Coolfacebookfilmfiksna telefonijafrižiderfudbalerkeGoran Košiglazbaglupa reklamagovorna poštaHomegroovehipnozahladnjakhokejhuman resourcesISDNIvan RakitićIvica KostelićIvo GregurevićigračkeimenikJajanjabukajajaLeonardo da VinciLidija KraljLjubljanaLurzers ArchiveliftlješnjakljetolotolovlovcilovinalumenKraljevi uliceKrašopisiKrašoticeKrašuljciKruške i jabukekamatekamerakartakarticekinaklimaknjiga doživljajakoncertkonferencijska vezakravakrilakrižaljkakrumpiraaaakugliceM PeopleMarket Place RaceMedveščakMia KovačićMilan BandićMilan SijerkovićMonika Kravićmaasaimađioničarmedvjedimirovinski fondovimješalicamodamolbana eksnagradna igranarančanarančastanemoj misliti nanogometašinova bocanovčanicenovogodišnja čestitkanovogodišnje čestitkenumerologijaobrtniciogilvy & matheroglasosvježenjeotvorenjePeoplespajcekpaketpartypaspivoplažapoduzetnicipojačanjepoljubacpovećanjepovoljnije telefoniranjepovratni pozivpovrćepoziv na čekanjupranje automobilapredavanjapreseljenjeprilogprirodaprognozaprstipršutRenata SopekreklamerestoranringtonerižarođendanroštiljrukometSarajevoSlaven BilićSoapboxSplitshoppingsladoledsljemeskidanjeskijanjesmijehstražnje etiketestripteasestriptizsubjektivni pogledsvijetlosvjetloŠemsoŠkotitarifa 150tavantelefontekući računtoplicetransfertulumUvin-Hurološki problemVečernjakova ružaVlatka PokosVozi B.R.E.Vuk Samotnjakvatrogascivelikanivjenčanjevoda s porukomvrisakWelcomewallpaperZagrebZagrebački MelemZlatan ZuhrićZlatni RâtZuhrazadahzvonoŽeljko Pervanželučani problemiživotopisžuta minutaOstale ključne riječi...

Pretraživanje

Pretplatite se