Web stranice i multimedijalne aplikacije

Imago 2011. osniva tvrtku <b>Jedinica i nula</b> za digitalnu produkciju i oglašavanje, koristeći iskustvo stečeno u brojnim uspješnim digitalnim marketinškim kampanjama i projektima, kako bi osigurali najbolje rezultate za svoje dugogodišnje klijente kao što su: Carlsberg Croatia, Cedevita, T-HT, Raiffeisen grupa, 24sata,... ali i one koji trebaju kratkoročna, a učinkovita online i multimedijalna rješenja.

Iako 1i0 prihvaća tehnološke izazove na svim planovima (aplikacije na društvenim mrežama, mobilne aplikacije, intranet aplikacije,...) prednost prvenstveno vidi u dobrom poznavanju marketinške digitalne okoline i uskoj povezanosti s matičnom tvrtkom.

T-Com Fudbaliziraj se Facebook aplikacija

Klijent: T-Com
Godina: 2008.

"Fudbaliziraj se" je hrvatska Facebook aplikacija s najbrže rastućim brojem korisnika. Korisnici su od običnih smrtnika u nekoliko jednostavnih koraka postali pravi "fudbaleri".

Cedevita GO! Facebook aplikacija

Klijent: Cedevita
Godina: 2009.

Facebook aplikacija Cedevita GO! bila je apsolutni hit te društvene mreže o čemu najbolje svjedoči preko 2000 fanova aplikacije gotovo godinu dana nakon završetka promotivnih aktivnosti.

Nagrade
2009. SEMPL12 finalist u kategoriji Mediji generacije Y

Tuborg party kuća Facebook integracija

Klijent: Carlsberg Croatia
Godina: 2010

Za potrebe nagradne igre "Tuborg party kuća" u kojoj korisnici s najkreativnijim slikovnim ili video uratkom osvajaju 7 dana ljetovanja na Zrću, na Tuborg web stranice integriran je Facebook API. Korisnici su se za nagradnu igru prijavljivali Facebook korisničkim podacima, a njihove uploadane slikovne i video uratke ostali su korisnici ocjenjivali pomoću Facebook LIKE buttona. Korištenjem Facebook API funkcionalnosti i objavljivanjem svakog prijavljenog materijala na korisnikovom Facebook zidu omogućen je visok stupanj viralizacije, a 55.000 zadovoljnih korisnika u dva tjedna trajanja igre najbolji su dokaz uspješnosti.

Johnson & Johnson facebook aplikacije

Klijent: Johnson & Johnson
Godina: 2008.

Facebook aplikacije "Izbor za najljepše oči" i "Blistaj, ali se ne sjaji" su pokazale kako se i unatoč malom budžetu kroz društvenu mrežu Facebook uskim i točnim targetiranjem može odraditi vrlo dobra promocija, a bolje od broja posjetitelja svjedoči preko 1500 uploadanih fotografija.

Tuborg.hr web stranice

Klijent: Carlsberg Croatia
Godina: 1997.

Tuborg je od samih početaka na webu predvodnik hrvatskih brand sajtova u tehničkim inovacijama i kampanjama prilagođenom dizajnu, što donosi brojne nagrade i priznanja i pet zvjezdica u tada jedinom online servisu za ocjenjivanje stranica Bug Weboteka.

Nagrade
2000. Vidi Top 100 finalist
2002. Vidi Top 100 pobjednik kategorije
1999. Festo Zlatno zvono
2000. Festo Veliko zvono
2002. Bug Top 50
2004. Bug Top 25

Pan.com.hr web stranice

Klijent: Carlsberg Croatia
Godina: 1997.

Iako zbog promjene u strategiji Carlsberg Croatia težište oglašavanja piva Pan više ne usmjerava na internet, web stranice Pana su od samih početaka prisutne na hrvatskom web prostoru.

Cedevita web stranice

Klijent: Cedevita
Godina: 2005.

Uz redizajn korporativnih stranica Cedevite, Imago je odgovoran za uspjeh mikrosajtova za Cedevitu Light, Cedevitu Kids i posebno Cedevitu GO! za koju je 2009. izrađena i Facebook aplikacija koja je bila apsolutni hit te društvene mreže o čemu najbolje svjedoči preko 2000 fanova aplikacije gotovo godinu dana nakon završetka promotivnih aktivnosti.

Nagrade
2009. CSSmania favorit dana
2009. Festo fiinalist u kategoriji cjelovita kampanja

24sata.biz web stranice

Klijent: 24sata
Godina: 2008.

Za potrebe korporativnog informiranja izradili smo stranice 24sata bazirane na postojećem CMS sustavu. Uz korporativne stranice i podršku posebnim projektima u vidu mikrosajtova, odradili smo i na tisuće kreativnih rješenja bannera za display oglašavanje.

Web shopovi

Klijenti: Milsing, Mesna industrija braća Pivac, Maji.ca
Godina: 2007.

Kroz implementaciju vlastitih web shop rješenja u korporativne stranice, brand stranice i vlastiti web startup, povezali smo najvažnije vrijednosti ponuđenog s modernim načinom kupovanja iz udobnosti naslonjača.

RRGR web stranice

Klijent: Riba ribi grize rep
Godina: 2009.

Osmišljene web stranice Imagove najdraže produkcijske kuće prvenstveno su prilagođene brzoj i lakoj upotrebi.

Un1que.com.hr web stranice

Klijent: Kalničke vode
Godina: 2004.

Stranice su prilagođene launchu nove robne marke na hrvatskom i američkom tržištu.

Imago.hr web stranice

Klijent: Imago reklamna agencija
Godina: 1997.

Samopromocija reklamne agencije na webu može se činiti kao lak zadatak, ali je Imago od samih početaka svoje web prezentacije osmišljavao usmjeravajući fokus dalje od pukog web porfolia radova.

Nagrade
2002. Vidi Top 100 najbolji u kategoriji

Ostale nagrađivane web stranice


Klijent: MojPosao.net
2002. Vidi Top 100 Premijerova nagrada

Klijent: Zagrebačka burza zse.hr
2006. Top 10 Bug

T-Com mikrosajtovi

Klijent: T-Com
Godina: 2008.

Sajtovi podrške kampanjama T-Coma kao što su "Darujmo znanje", "Odabrano društvo" i hit nagradne igre "Kartom do nagrada" omogućili su klijentu odmak od krutog korporativnog izgleda i strukture, a Imagu upotrebu tehnički i sadržajno inovativnih tehnologija.

Red Bull mikrosajtovi evenata

Klijent: Red Bull
Godina: 2002.

Kako su stranice tzv. image evenata Red Bulla centralno oblikovane, Imago je svu pažnju usmjerio stranicama sportskih evenata kao što su Market Place Race, Snowthrill, Paklenica Big Wall Speed Climbing, Homegroove, Ikari, Vozi B.R.E. i dr.

T-Com interaktivni CD-i

Klijent: T-Com
Godina: 2008.

Osim mikrosajtova impresivan dojam ostavile su i multimedijalne prezentacije za male poduzetnike i obrtnike, te CD priručnik za korištenje MaxTV-a.

Klijenti

Brandovi

Radovi

Nagrade

Pretraživanje

Pretplatite se