Č-č-ček dis aut!

Snimili smo spot za Lino Mix&Play, nove žitarice iz Podravke! Za super obrok dodajte malo mlijeka u njih, a za super spotove - dodajte malo Imaga u svoje oglašavanje. A sad samo click&play i vidjet ćete spot za Mix&Play. I btw, čuvajte se glazbe iz spota, opasno ulazi u uho.

Budimo Flexi. Izađimo iz kalupa.

Još jedna Imagova kampanja daje prilog sveopćoj borbi protiv ukalupljenosti: RBA FlexiPLUS tekući računi pomažu svojim korisnicima da se riješe sputanosti i raznih ograničenja koje donose klasični paketi tekućih računa - zato se i naša kampanja za taj bankarski proizvod oslobađa kalupa u vidu očekivane priče i prvoloptaškog kreativnog pristupa. I za klijenta i za agenciju u ovom slučaju vrijedilo je biti Flexi!

Ispisana je najveća riječ ‘welcome’

U petak 3. lipnja u 16 sati Daniel Lacko je u pratnji mladih jedriličara kluba Orsan uveslao u kajaku u staru gradsku luku u Dubrovniku. Uz veliku medijsku pažnju, dubrovačke domaćine, impresivnu dubrovačku dobrodošlicu, limenu glazbu i mažoretkinje, završili smo projekt ispisivanja najveće riječi ‘welcome’ od Savudrije do Dubrovnika, a ispisanu welcome rutu dugu 2.500 kilometara možete pogledati na stranici www.welcome.hr i na www.facebook.com/welcomehr.

Uz cijelu avanturu koju je organizirao Projektil, u prostoru Luže na Stradunu u povodu završetka projekta organizirana je i izložba Welcome fotografija koja će dočarati dio doživljaja s puta koji promovira Hrvatsku kao idealnu zemlju za aktivan odmor. Daniel nam je to i sam demonstrirao!

Saznajte više na www.projektil.hr

Klijenti

Brandovi

Radovi

Nagrade

Arhiva

Ožujak 2017Veljača 2017Studeni 2016Rujan 2016Lipanj 2016Svibanj 2016Travanj 2016Prosinac 2015Studeni 2015Lipanj 2015Stariji...

Ključne riječi

20 godina80e988 info servisAmerican ExpressAna BegićAnte RukavinaAnte StarčevićAxoluteadsoftheworldakcijaaparat za kavuBaltazarBelaBeogradBolBožićBrezabakin savjetbazenbelabiciklibillboardbingoblagi ili ljutibocebombonibrusni papirCannes LionsChillOut hostelCity MagazineColumbus Media InternationalCrni Mačakcedevitacelebritycreative directorčajčestitkačokoladaĐurđaDavor GobacDolacDubrovnikdigitekadirect maildobri buvljakdodatne uslugedodirivanjedonacijeduje draganjadvije vezeEnes BešlagićEuropaFilip RadošFlexi stambeni kreditFlugtagFull Coolfacebookfilmfiksna telefonijafrižiderfudbalerkeGoran Košiglazbaglupa reklamagovorna poštaHomegroovehipnozahladnjakhokejhuman resourcesISDNIvan RakitićIvica KostelićIvo GregurevićigračkeimenikJajanjabukajajaLeonardo da VinciLidija KraljLjubljanaLurzers ArchiveliftlješnjakljetolotolovlovcilovinalumenKraljevi uliceKrašopisiKrašoticeKrašuljciKruške i jabukekamatekamerakartakarticekinaklimaknjiga doživljajakoncertkonferencijska vezakravakrilakrižaljkakrumpiraaaakugliceM PeopleMarket Place RaceMedveščakMia KovačićMilan BandićMilan SijerkovićMonika Kravićmaasaimađioničarmedvjedimirovinski fondovimješalicamodamolbana eksnagradna igranarančanarančastanemoj misliti nanogometašinova bocanovčanicenovogodišnja čestitkanovogodišnje čestitkenumerologijaobrtniciogilvy & matheroglasosvježenjeotvorenjePeoplespajcekpaketpartypaspivoplažapoduzetnicipojačanjepoljubacpovećanjepovoljnije telefoniranjepovratni pozivpovrćepoziv na čekanjupranje automobilapredavanjapreseljenjeprilogprirodaprognozaprstipršutRenata SopekreklamerestoranringtonerižarođendanroštiljrukometSarajevoSlaven BilićSoapboxSplitshoppingsladoledsljemeskidanjeskijanjesmijehstražnje etiketestripteasestriptizsubjektivni pogledsvijetlosvjetloŠemsoŠkotitarifa 150tavantelefontekući računtoplicetransfertulumUvin-Hurološki problemVečernjakova ružaVlatka PokosVozi B.R.E.Vuk Samotnjakvatrogascivelikanivjenčanjevoda s porukomvrisakWelcomewallpaperZagrebZagrebački MelemZlatan ZuhrićZlatni RâtZuhrazadahzvonoŽeljko Pervanželučani problemiživotopisžuta minutaOstale ključne riječi...

Pretraživanje

Pretplatite se