Pozelenite od zabave!

Party počinje kad dobro pozelenite!
Na novoj Tuborg Green web stranici pogledajte kako izgleda virtualni party u kojem će istovremeno uživati i partijaneri iz Ukrajine, Islanda, Latvije i Srbije i Crne Gore.

Naime, Imago je osvojio međunarodni natječaj izrade novog vizualnog identiteta Tuborg Green web stranica za svjetski poznatu pivovaru Carlsberg International. Nakon uspješno osvojenog međunarodnog natječaja za Tuborg Green TV spot, zazelenit ćemo i Internet mrežu!

Jajan je sjajan

Jajan je sjajan! Kad se pjuži supej pjilika bila bi pjava šteta ne zgjabiti je objejučke. U pjodukciji Imagovog Jiba Jibi Gjize Jep tima, uspjeli smo ugostiti najveću hjvatsku andejgjaund zvijezdu – Jajana. Jezultat je sejija od tji vjhunske jeklame (znakovitog nazivlja Jajan jede Jondo 1, 2 i 3) i bjdo cenzujijanog matejijala koji bi bacio jumenilo na objaze svake čestite gospođice. Jajan se odvažio i ne bjinući za svoj novinajski integjitet odlučio javno pjogovojiti o najdjažim mu bombonima – Jondu C. Ovaj iskjeni i nadasve dijljivi testemonial razigjat će vaše osjećaje i nagnati vas na bjzi šoping.

Želučani problemi – otkazani!

Imago s velikim žaljenjem javlja da su legendarni Želučani problemi, nakon što su dugo žarili i palili Hrvatskom, konačno otišli u... povijest. Naravno, ovdje se ne radi o još jednom neodržanom koncertu, već o novoj TV reklami za poznati Plivin brand GASTAL, prokušani i dokazano djelotvorni lijek protiv želučanih problema – sada u novom ruhu i s okusima višnje i spearminta! Simptomi kao što su žgaravica, bol, nadutost, metaforički su prikazani kao članovi iritantnog heavy-metal banda koji proizvode paklenu "frku" u želudcu... sve dok im stvaralački žar ne ugasi GASTAL – spasilac za želudac. Duhovita animacija, odličan casting, elegantna poanta... što nam preostaje reći osim: Bravo, Imago! (Hm... ako vam je zadnja rečenica prouzročila neugodno bućkanje u želudcu, smirite se... i uzmite GASTAL!)

Klijenti

Brandovi

Radovi

Nagrade

Arhiva

Ožujak 2017Veljača 2017Studeni 2016Rujan 2016Lipanj 2016Svibanj 2016Travanj 2016Prosinac 2015Studeni 2015Lipanj 2015Stariji...

Ključne riječi

20 godina80e988 info servisAmerican ExpressAna BegićAnte RukavinaAnte StarčevićAxoluteadsoftheworldakcijaaparat za kavuBaltazarBelaBeogradBolBožićBrezabakin savjetbazenbelabiciklibillboardbingoblagi ili ljutibocebombonibrusni papirCannes LionsChillOut hostelCity MagazineColumbus Media InternationalCrni Mačakcedevitacelebritycreative directorčajčestitkačokoladaĐurđaDavor GobacDolacDubrovnikdigitekadirect maildobri buvljakdodatne uslugedodirivanjedonacijeduje draganjadvije vezeEnes BešlagićEuropaFilip RadošFlexi stambeni kreditFlugtagFull Coolfacebookfilmfiksna telefonijafrižiderfudbalerkeGoran Košiglazbaglupa reklamagovorna poštaHomegroovehipnozahladnjakhokejhuman resourcesISDNIvan RakitićIvica KostelićIvo GregurevićigračkeimenikJajanjabukajajaLeonardo da VinciLidija KraljLjubljanaLurzers ArchiveliftlješnjakljetolotolovlovcilovinalumenKraljevi uliceKrašopisiKrašoticeKrašuljciKruške i jabukekamatekamerakartakarticekinaklimaknjiga doživljajakoncertkonferencijska vezakravakrilakrižaljkakrumpiraaaakugliceM PeopleMarket Place RaceMedveščakMia KovačićMilan BandićMilan SijerkovićMonika Kravićmaasaimađioničarmedvjedimirovinski fondovimješalicamodamolbana eksnagradna igranarančanarančastanemoj misliti nanogometašinova bocanovčanicenovogodišnja čestitkanovogodišnje čestitkenumerologijaobrtniciogilvy & matheroglasosvježenjeotvorenjePeoplespajcekpaketpartypaspivoplažapoduzetnicipojačanjepoljubacpovećanjepovoljnije telefoniranjepovratni pozivpovrćepoziv na čekanjupranje automobilapredavanjapreseljenjeprilogprirodaprognozaprstipršutRenata SopekreklamerestoranringtonerižarođendanroštiljrukometSarajevoSlaven BilićSoapboxSplitshoppingsladoledsljemeskidanjeskijanjesmijehstražnje etiketestripteasestriptizsubjektivni pogledsvijetlosvjetloŠemsoŠkotitarifa 150tavantelefontekući računtoplicetransfertulumUvin-Hurološki problemVečernjakova ružaVlatka PokosVozi B.R.E.Vuk Samotnjakvatrogascivelikanivjenčanjevoda s porukomvrisakWelcomewallpaperZagrebZagrebački MelemZlatan ZuhrićZlatni RâtZuhrazadahzvonoŽeljko Pervanželučani problemiživotopisžuta minutaOstale ključne riječi...

Pretraživanje

Pretplatite se